President's Welcome

The most prestigious Christian private university providing great satisfaction.

President, Lee Ho-In, Ph. D.

Choosing where you will go to study after you have finished school is one of the most important decisions that you will ever make.

I made the decision to join Jeonju University because I believe that Jeonju University is a world leader in providing both students and staff the most incredible opportunities to transform their own lives and truly change the world.

We have created an environment that allows great minds to reach their potential through excellence in teaching, providing transformative opportunities for growth and encouraging confidence to explore new ideas.

Our community consists of bright and engaged students who come from across South Korea, our region and around the world, giving you the chance to meet amazing people and build lifelong friendships.

Our students are central to everything we do here at Jeonju University. We encourage students to live right here on our beautiful campus in the regional capital, allowing you to fully immerse yourself in the University Community.

You will have the chance to learn from the best teachers who are at the forefront of their fields and you will become part of a lively intellectual community.

Everyone at Jeonju University stands for the highest possible standards of ethical behavior and we support the kind of inclusive and diverse environment that leads to more original thinking and better outcomes for our community, the nation and the world.

I am pleased to invite you to join us at Jeonju University to undertake your studies and look forward to welcoming you into our community.

Lee Ho-in, Ph.D.
President