JJU Spirit

JJU Spirit
Founding Idea Founding spirit
University Motto Truth, Peace and Liberty(Veritas, Pax, Libertas)
Educational Goals We aim to educate and train creative, practical and independent professionals who can contribute to the development of our local community and country through a whole-rounded education based on the Christian spirit of spirituality, humanism and intelligence.
Educational Objectives
  • Educate and train serving peoples who realizes proper values and serving leadership through Christian education.
  • Educate and train civilized individuals who strive to study, with logical thinking and rational communication abilities.
  • Educate and train demanding professionals with flexible thinking and creative professionalism through interdisciplinary and combined education.