International Exchange

• Exchange Programs(Professors and Students) with the overseas sister universities.
  • To be an exchange student, candidates must be officially nominated by their home institution and pay the tuition fee to their home institution, not to JJU. For more information on this program, contact the person in charge. (hd1121@jj.ac.kr)
  • Jeonju University students have the opportunity to be considered to study away from Jeonju at one of the University’s partner institutions by participating in a student exchange. The International Exchange Program enables select Jeonju University students to study at a variety of institution – all distinguished universities – while earning Jeonju University credit and being immersed in the culture of some of the world’s most exciting cities.