International Exchange

International Exchange Program

• Jeonju University have various international exchange and cooperation programs through the global network.
  • JJU Global Network – 148 Sister Universities(27 Countries), 34 Sister Organization(10 Counties)
  • Exchange Programs(Professors and Students) with the overseas sister universities
  • The Exchange Program is for students from JJU’s partner universities who wish to study at JJU for one or two semesters and transfer credits to their home institution. Since the first student exchange agreement with the University of Glasgow, JJU has signed more than 100 academic exchange agreements with institutions all around the world.
  • To be an exchange student, candidates must be officially nominated by their home institution and pay the tuition fee to their home institution, not to JJU. For more information on this program, contact to the person in charge. (shengxun@jj.ac.kr)
  • Dual Degree Program with the Sister universities
  • Bloom field college in U.S.A
  • Dalian University of Foreign Languagesin China